tehovcz

Ladovské vepřové hody ve Velkých Popovicích



Vepřové hody a sněhové sochy v pivovaru

28. února od 10 do 15 hodin se v areálu pivovaru ve Velkých Popovicích opět sejdeme na Ladovských vepřových hodech. Kromě tradičních zabijačkových dobrot se můžete těšit také na různé sladkosti od
místních výrobců. K zabijačce samozřejmě patří také pivo i něco na zahřátí. O hudební doprovod se postará skupina Neurol Band a učitelé ZUŠ.
Opět se pokusíme o tvorbu sněhových soch z ledové tříště ze zdejšího zimního stadionu. Vloni, za velké nepřízně počasí, se o to pokusili studenti a učitelé umělecko-průmyslové školy, letos se této výzvy, kromě žáků a učitelů ZUŠ ve Velkých Popovicích, ujme také akademický sochař Jan Komárek.
Po celý den se budete moci vydat na prohlídky pivovaru, které budou speciálně rozšířeny o školu čepování piva. Dozvíte se tedy nejen o historii pivovaru, o tom, jak se pivo vaří, jak o něj pečovat, ale také se naučíte a vyzkoušíte si různé způsoby jeho čepování.


28. 3. Soňa

Zítra: Taťána

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 368

Návštěvnost stránek

643647