tehovcz

Mimořádná opatření ministerstva zdravotnictví



Vážení občané,

na úřední desce obce byla zveřejněna Mimořádná opatření ministerstva zdravotnictví (přímý odkaz zde: 1 a 2).

Vláda rozhodla o uzavření všech škol (základních, středních i vyšších odborných a dalších) od středy 11. března 2020. V případě naší obce se jedná i o Mateřskou školu, neboť školní jídelna nevaří a děti si z domova jídlo nosit nemohou z hygienických důvodů.

Zároveň dnes (10. 3. 2020) od 18:00 hodin platí zákaz filmových, divadelních, sportovních, náboženských, tanečních, tradičních shromáždění nebo výstav, poutě, veletrhy s účastí nad 100 osob. Mimořádná opatření jsou zveřejněna na Portále krizového řízení Středočeského kraje (https://pkr.kr-stredocesky.cz/pkr/) a přiložena v příloze emailu.

Doporučení k cestování v souvislosti s šířením koronaviru ve světě vydalo Ministerstvo zahraničních věcí ČR. Od 10. 3. 2020 platí karanténa pro celou Itálii (https://www.mzv.cz/jnp/cz/cestujeme/aktualni_doporuceni_a_varovani/omezeni_dopravy_koronavirus.html).


19. 3. Josef

Zítra: Světlana

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 368

Návštěvnost stránek

642448