tehovcz

Náhradní pytle za nevyvezené popelnice



Milí sousedé,

těm z Vás, k nimž se dle informací svozové firmy nedostal včera svozový vůz, roznesli dnes pracovníci údržby obce náhradní odpadové pytle 120l s logem firmy A.S.A., které můžete využít pro uložení dalšího směsného odpadu. Pytle laskavě umístěte vedle Vaší popelnice, budou svezeny při nejbližším svozu.

Zaměstnanci údržby obce roznesli náhradní pytle k nemovitostem, kde byly ponechány nevysypané popelnice před plotem. Obyvatele osad, samot a domů, kterým popelnice nebyla rovněž vyvezena a pytle nedostali, prosíme, aby v případě zájmu kontaktovali údržbu na tel.: 725848121 (p. Kazimour) a domluvili si individuální předání pytlů.

Ještě jednou bych Vás tímto rád požádal o shovívavost.  Ve středu nastal nepříjemný souběh okolností, kdy se krom jiného relativně příznivá sjízdnost cest časově zcela minula s obvyklou dobou svozu. Podnikli jsme ve spolupráci se svozovou firmou konkrétní kroky, které - pevně doufám - pomohou podobným situacím předcházet.

Děkuji za pochopení.

Po letech k nám do Ladova kraje zase přišla krásná bílá zima. Mějme s ní trpělivost. :)

Hezký zbytek dne Vám všem,

David Hlouch


28. 3. Soňa

Zítra: Taťána

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 368

Návštěvnost stránek

643572