tehovcz

Strategický plán obce - II. fáze: Pracovní skupiny



Milí sousedé,

rád bych Vám poděkoval za aktivní a hojnou účast na úvodních besedách k přípravě nového Strategického plánu obce. Mile mě překvapilo, jakou měrou jsme schopni a ochotni sdílet a diskutovat svůj zájem o rozvoj naší obce. V dnešní uspěchané době to zdaleka není věc samozřejmá, jakkoli nesmírně důležitá.

Nyní, po zpracování a vyhodnocení dílčích výsledků, vstupujeme do druhé fáze, v níž budeme definovat konkrétní cíle. Za tímto účelem sestavujeme tři pracovní skupiny, které se sejdou na veřejně přístupných jednáních. Podrobnější informace pro Vás připravila ve formě oběžníku paní Mgr. Linda Krajčovič, která pro nás přípravu a zpracování Strategického plánu zajišťuje.

Oběžník je ke stažení v sekci Strategický plán (přímý odkaz na pdf dokument 1.4 MB), papírovou verzi byste měli najít během dneška ve svých schránkách.

Těším se na další setkání s Vámi,
David Hlouch, starosta obce


29. 3. Taťána

Zítra: Arnošt

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 368

Návštěvnost stránek

643681