tehovcz

Tehovská pouť v sobotu 22. 6. od 15h (uzavírka návsi 8-23:30h)



 

Kulturní výbor obce Tehov ve spolupráci s místními spolky zve všechny v sobotu 22. června od 15h na náves, kde se v rámci TEHOVSKÉ POUTI můžete těšit na drobné atrakce pro děti (i větší děti :) a tradiční pouťové suvenýry a občerstvení. V knihovně bude v době pouti k vidění unikátní putovní výstava k příležitosti 100 let organizovaného včelařství v Čechách. V rámci kulturního programu vystoupí děti z MŠ a ZŠ Tehov, v podvečer kolem 18:30 muziku pod širým nebem zajistí kapela Sešesti.

plakát POUŤ 2019.jpg

V den konání pouti bude oblast návsi uzavřena pro průjezd dopravy, objížďka je vedena přes Světice a Hačálku (viz Dopravní opatření na úřední desce obce). Autobus bude jezdit po Panské ulici. Místním obyvatelům bude přístup k jejich nemovitostem samozřejmě umožněn, prosíme nicméně jen o nejnutnější obsluhu. Upozorňujeme na zákaz parkování v oblasti návsi v den konání pouti.

Noční spoj 494 z Říčan (ve 23:28) bude již přes náves (opatrně) projíždět a pokračovat dál do Všestar.


19. 3. Josef

Zítra: Světlana

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 368

Návštěvnost stránek

642485