tehovcz

Tříděný odpad v Dlouhé



V ulici Dlouhá (sběrné místo u křižovatky se Slunečnou) jsme zavedli 2x týdně svoz papíru. Přesto to tam často vypadá tak, jakoby se nesváželo vůbec. Prosíme občany, aby krabice sešlapávali a šetřili tak v kontejnerech prostor. V případě plných kontejnerů zavezte odpad ke shromaždišti odpadů u čističky, kde je jednak méně vytížené volně přístupné sběrné místo, a zároveň v případě plného kontejneru i tam, odpad tolik nestraší na veřejném prostranství. 

Pokud se jedná o podnikatelský odpad, je třeba, aby dotyčný podnikatel uzavřel s obcí nebo přímo se svozovou firmou smlouvu, která ošetří likvidaci podnikatelského odpadu.

Likvidace tříděného odpadu mimo kontejnery stojí nemalé prostředky všechny poctivé poplatníky v obci. V případě, že si všimnete neoprávněného ukládání odpadu mimo kontejnery, prosím oznamte to na obecním úřadě.

třídění odpadu 2019.jpgfoto z 5. 8. 2019


20. 4. Marcela

Zítra: Alexandra

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 370

Návštěvnost stránek

647043