tehovcz

Zamezení konání akcí (extrémních technopárty) porušujících zákony



Vážení spoluobčané,

byli jsme osloveni s žádostí o zveřejnění výzvy, které tímto vyhovujeme. Podpisové archy je možno podepsat v úředních hodinách v kanceláři OÚ Tehov.

Výzva v souvislosti se zamezením konání akcí (extrémních technopárty) porušujících zákony České republiky

Vážení občané,

ve dnech 17. -20. 6. 2016 se v katatru obcí Sluštice a Březí konala extrémní technopárty, která v desítkách obcí v okolí konání akce vzbudila veřejný poprask.

Organizátoři technopárty při poslední technopárty avizovali, že hodlají v našem regionu obdobné akce opakovat.

Na stránkách spolku Kulišina www.kulisina.cz naleznete informace o aktivitách proti opakování technopárty v našem regionu (Policie ČR například zahájila v souvislosti s poslední technopárty úkony trestního řízení).

 

Pokud si nepřejete hlučné technopárty porušující zákony České republiky ve svém okolí, vyjádřete prosím svůj názor veřejně

-          podpořte zastupitele své obce, aby Vaše obec byla na takovou situaci do budoucna připravena

-          podepište petici proti technopárty, která je zejména peticí za právo na odpočinek a klid, vyjadřuje nesouhlas s jejich porušováním a je koncipována, aby obcím napomohla v předcházení takovým situacím (např. kdy je po několik dnů a nocí nepřetržitě porušováno právo občanů v okolí akce na spánek a  porušovány zákony České republiky)

Pro podpis petice obecně není důležité, kde má člověk trvalé bydliště. Petice můžete podepsat i elektronicky na www.petice24.com/technoparty

-          můžete se i zapojit do aktivit, které organizuje spolek Kulišina - detaily naleznete na www.kulisina.cz nebo je žádejte písemně na adrese spolku

 

Tereza Šimečková

Tajemník

e-mail: tereza@kulisina.cz

 

Kulišina z.s.

Třebohostice 15, 250 83 Škvorec

www.kulisina.cz

 


29. 3. Taťána

Zítra: Arnošt

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 368

Návštěvnost stránek

643669