tehovcz

Úprava linek PID 494, 489, 490, 495 (Uzavírka Všestary - 3. etapa - ul. Říčanská)



V současnosti probíhá 3. etapa pokládky kanalizačního řadu ve Všestarech. Od 20.6. do (předpoklad) 30.6.2015 bude ul. Říčanská uzavřena také pro autobusy, které nyní projíždějí stavbou.

Znamená to tedy přerušení komunikace mezi Všestary a Tehovem, resp. Všestary a Světicemi.

Uzavírka má podstatný vliv na jízdní řád linky 494, která bude mezi Strančicemi a Tehovem vedena odklonem přes Světice a ve Strančicích ul. Rudé armády. Do Tehova pojede ze Světic přímo přes Hačálku (všechny spoje), tzn. nepojede ve Všestarech kolem hřbitova (úspora času i kilometrů).

Dočasně to tedy bude znamenat zlepšení obsluhy Hačálky.

V zastávce „Tehov“ zajíždějí všechny spoje (obousměrně) do zastávky ve směru Říčany.

Z důvodu kilometricky i časově náročné objízdné trasy se musí změnit časy odjezdů a průběh jednotlivých spojů nejen linky PID 494 (i „školních“ spojů !!!), ale kvůli provázanosti i linky PID 495. Došlo také k drobným posunům u spojů linky PID 489.

Na všech linkách (včetně linky 490) bylo nutné provést úpravy garantovaných návazností, některé (např. vybrané z linky 490 na linku 494) bylo nutné bohužel zrušit (obdobně, jako tomu bylo v 2. etapě).

ZDE naleznete vývěsku, kterou dopravce vyvěsí na zastávkách.

Jízdní řády jsou k dispozici ke stažení na http://www.ropid.cz/

Rovněž si dovolujeme upozornit občany na plánovanou změnu od září 2015, kdy bude na zastávce Hačálka zastavovat autobus cca v 7:40, který pokračuje dále na náves do Tehova a přes Lada směrem k ZŠ U Říčanského lesa a ZŠ Bezručova. Rovněž se posune ranní autobus ze 7:18 směr Strančice na dřívější čas tak, aby stíhal první vlak po sedmé hodině ve Strančicích. O podrobnostech  a dalších změnách Vás budeme včas informovat.


20. 4. Marcela

Zítra: Alexandra

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 370

Návštěvnost stránek

647039