tehovcz

WALKING TRIAL CUP TEHOV 2016 a vložený dětský závod



Datum konání:
18.6.2016

Rádi bychom pozvali všechny příznivce adrenalinových sportů a cyklistiky 18.6.2016 od 13:00 do ulice Na Vyhlídce, kde se uskuteční WALKING TRIAL CUP TEHOV 2016 a vložený dětský závod. Děti startují jako první formou sprintu, ale pokud se dohodnou dospělí, bude jim start umožněn také ve vlastní kategorii a opět formou krátkého sprintu.

Od 14:00 začne Trialový závod na překážkách v místním mikro parku, odkud se jezdci pěšky přesunou formou procházky na sekci u panelovky (Hůra směrem ke kostelu), odkud se půjde do lesíka u Hůlů, odkud se přes farmu Inplem dostaneme na panelovou sekci u Konečných, kde závod uzavřeme vyhlášením vítězů (vše vyznačeno v MAPCE). Jedná se sice o malý závod, ale účast přislíbila větší část Českého reprezentačního týmu. Několikanásobný mistr ČR Roman Chvojka, aktuální vícemistr ČR Vojtěch Křiva a samozřejmě členové místního Trialového klubu Mraveniště – vítěz Českého poháru 2015 Marek Tryner, vítěz Trial cupu a vícemistr ČR Lukáš Valný, nebo aktuální mistr České republiky, vítěz Evropského poháru UCI a mnohonásobný Český rekordman Vlasta Kabeláč Čiháček. V jednání je řada dalších jezdců, takže určitě bude na co koukat. Závod se koná za každého počasí, ale samozřejmě může být zredukován dle situace. Pokud byste nestihli začátek, neváhejte volat čísla viz. propozice s dotazem na současné místo výskytu jezdců, nebo nás rychlou chůzí dožeňte.

Vlasta Kabeláč Čiháček, pořadatel akce

Poster2.jpg

 


19. 3. Josef

Zítra: Světlana

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 368

Návštěvnost stránek

642464