tehovcz

Příspěvek obce na školné v soukromé MŠ



Vzhledem k tomu, že kapacita obecní MŠ Tehov je 28 dětí a z toho v průměru polovinu tvoří předškoláci, zbývající volná kapacita v současnosti nedostačuje pro všechny děti v obci, které dosáhly věku 3 let. Nicméně v okolních obcích je kapacita obecních MŠ větší a přijímají zde děti i z Tehova (máme avizováno, že např. v Tehovci kapacita převyšuje poptávku místních dětí, rovněž v sousedních, počtem obyvatel srovnatelných Světicích i Všestarech jsou zbudovány MŠ s kapacitou 2 tříd, tedy kolem 50ti dětí). Informace o zápisech zveřejňujeme v průběhu roku na webu obce.

Pokud se přesto rozhodnete Vaše dítě umístit do soukromé MŠ, obec Tehov Vám přispěje na školné, a to za níže uvedených podmínek.

Zastupitelstvo obce dne 19. 9. 2016 schválilo příspěvek na předškolní vzdělávání dětí v předškolním zařízení, které není zřízeno městem či obcí. Podrobnosti v dokumentech níže.


23. 4. Vojtěch

Zítra: Jiří

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 370

Návštěvnost stránek

647393