tehovcz

Likvidace odpadů během Vánoc a po Novém roce



Vážení občané, 

s nastávajícím obdobím vánočních svátků a smažením všelijakých dobrot řešíme každoroční problém a tím je vylévání použitého tuku do splaškové kanalizace. Pomineme-li, že tím sami sobě zanášíte odpad, způsobujete tím i problémy v provozu obecní čističky odpadních vod. Je nutno nakoupit chemii ke stabilizaci čistícího procesu a ta rozhodně není levná. Prodražujeme tím provoz čističky a ten má přímý vliv na výši stočného. Pokusme se prosím pomoci sami sobě i životnímu prostředí.
Slijte použitý olej do vhodných obalů, (například do PET lahve, NE do SKLA!) a umístěte na viditelné místo ke kontejnerům na tříděný odpad nebo přímo na rampu u Shromaždiště odpadů u čističky. Pracovníci Technických služeb Tehov jej v úterý 27.12. a v  pondělí 2.1. svezou k ekologické likvidaci
 
Každé lednové pondělí ráno nabízíme svoz odstrojených vánočních stromků, stromky umístěte vždy nejdříve v neděli večer ke svozovým místům tříděného odpadu v obci. Stromky můžete také sami odvézt kdykoli na Shromaždiště u ČOV k plotu.
Děkujeme za pochopení.
 
Otevírací doba Shromaždiště u ČOV o svátcích na přelomu roku:
středa 28/18 14-17h
pondělí 2/1 14-17h
v neděli na Boží Hod a na Nový rok je zavřeno.
 
Upozorňujeme, že v případě přeplnění kontejnerů na tříděný odpad rozmístěných v obci, je možné zavézt papír, plasty, sklo, kov a šatstvo kdykoli do méně vytížených kontejnerů na Shromaždišti, které jsou přístupné neustále VNĚ oplocení bez ohledu na otvírací dobu.
 
Pracovníci Technických služeb Tehov přejí všem klidné Vánoce a šťastný nový rok.

29. 3. Taťána

Zítra: Arnošt

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 368

Návštěvnost stránek

643676