tehovcz

Poděkování - brigáda je za námi



Jménem obce Tehov i jménem svým děkuji všem dobrovolníkům, kteří se v sobotu zúčastnili brigády Čistý Ladův kraj. Společnými silami jsme naplnili velký kontejner odpadky ze škarp i z lesa.

Brigády se účastnilo na katastru obce celkem 39 dospělých a asi 22 dětí.

"Pěkné" úlovky se povedly například v Údolí Raků, kde se ve srovnání s předchozími roky zapojuje stále více dobrovolníků - v počtu pěti dětí a jedenácti dospělých naplnili 15 modrých pytlů, 2 velké textilní pytle, 5 velkokapacitních igel. tašek. Navíc  jako třešničky na dort přidali na svážející obecní multikáru několik kusů koberců, linolea, pneumatik, uhláků, lepenek, plechovek od barev či okapů.

Velké díky patří všem, kteří úklidu přírody věnovali část svého sobotního volna. Smutným faktem zůstává, že se mezi námi stále najdou tací, díky nimž odpadky podél cest a v lesích stále přibývají.

  Kateřina Ruszová, místostarostka obce

CLK 2017_foto.jpg

 


28. 3. Soňa

Zítra: Taťána

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 368

Návštěvnost stránek

643617