tehovcz

Pojmenování ulic a lokalit



Zastupitelstvo obce Tehov oznamuje, že v souladu s § 28 zákona č. 128/2000 Sb., Zákona o obcích, na svém zasedání dne 18. 12. 2017  usnesením č. 12/31/2017  odsouhlasilo v souladu s obecně závaznou vyhláškou č. 1/2012 „Zásady tvorby uličního názvosloví“  3 nové názvy ulic a lokalit.

Schválené názvy zveřejňuje formou veřejné vyhlášky (přímý odkaz) na Úřední desce a na webu obce Tehov. Po uplynutí 15 denní lhůty budou nové názvy ulic zadány do Registru územní identifikace adres a nemovitostí – RÚIAN. Po provedení změny v Registru (RÚIAN), budou nové názvy ulic zavedeny ve všech registrech státní správy.

Občané s trvalým pobytem na č.p/č.ev. v nově pojmenované ulici/lokalitě si pak mohou zažádat o vystavení nového občanského průkazu. Vystavení občanského průkazu z důvodu nových názvů ulic je zdarma.


29. 3. Taťána

Zítra: Arnošt

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 368

Návštěvnost stránek

643995