tehovcz

Dočasné přemístění zastávky PID 494 ve Strančicích



ROPID informuje: Od úterý 24.4.2018 je změna jízdního řádu a tras na linkách 489, 490, 494 a 495.

Kvůli komplikacím došlo ke změně harmonogramu při stavebních pracích ve Strančicích (stavba kanalizace). Od úterý 24.4. cca týden až 14 dní bude uzavřen severní terminál Strančice, žel.st. (u prodejny). Zastávka pro linky PID 489, 490, 494 a 495 se přesune do ul. Revoluční (tzn. na hlavní silnici) směrem za budovu Obecního úřadu. Příchod na zastávku od vlaku je z lávky výstupem směr nádražní budova a kolem jižního terminálu po přechodu pro chodce, Uličkou mezi OÚ a restaurací U Milotů a hned za přechodem ul. Revoluční bude nástupní zastávka. Výstup bude naproti, případně u vybraných spojů v terminálu jih (u nádražní budovy).

Linka 494 nepojede do Všestar přes kopec, ale mezi Strančicemi a Všestary po odklonové trase přes Světice (bez zastavení). Jelikož je objížďka kilometricky i časově náročná, bylo nutné posunout některé spoje i o 5 minut, aby byla zajištěna návaznost na vlak a od vlaku.

 

Jízdní řády jsou ke stažení na www.pid.cz, zastávková služba dopravce Arriva City by dnes měla jízdní řády vyvěšovat na zastávky. Soubory s podrobnější informací včetně mapky ke stažení zde (vývěska, opatření).

Na strančické železniční lávce by měly být umístěny navigační šipky. Na elektronických tabulích ve Strančicích a Říčanech již běží informace o změně organizace dopravy.

 


28. 3. Soňa

Zítra: Taťána

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 368

Návštěvnost stránek

643608