tehovcz

Aktuálně z obecní knihovny a KC



Vážení čtenáři a uživatelé knihovny a komunitního centra, upozorňujeme Vás na aktuální prázdninovou provozní dobu od 2.7 do 31.8. Na základě Vašich požadavků nabízíme některé dny dopolední a některé dny odpolední provoz. O státních svátcích je zavřeno. Drobné změny provozní doby z důvodu dovolené naleznete vždy aktuálně na www.tehov.cz v záložce Knihovna a komunitní centrum a také přímo na vývěsce knihovny.

Čtenáře nyní jistě potěší naše nová nabídka knih pro děti i dospělé z VF Říčany. Pro tvořivé děti jsou pro každý den připravena k výběru čtyři témata. V červenci mohou volit mezi výrobou malého akvária, barevných medúz, veselých žabek a kytiček na špejli pomocí modelíny nebo barevných papírů. Pro ostatní zde stále zůstává k dispozici koberec a hračky a pro dospělé posezení při kávě či čaji. Přejeme krásné léto a těšíme se na Vaši návštěvu. Vaše knihovna.

Tehováček, úterní klub pro nejmenší, o prázdninách přerušuje činnost, těšíme se na vás opět v září.

PRÁZDNINOVÁ PROVOZNÍ DOBA (2. 7. - 31. 8.)

Pondělí  8:00 – 11:30
Úterý       ---        14:00 – 17:30
Středa   8:00 – 11:30
Čtvrtek     ---        14:00 – 17:30
Pátek    8:00 – 11:30
Sobota   zavřeno
Neděle   zavřeno


24. 4. Jiří

Zítra: Marek

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 370

Návštěvnost stránek

647543