tehovcz

Výpadky dodávky pitné vody



V noci na dnešek (sobota 28.7.2018) došlo v některých částech obce k výpadku dodávky pitné vody z důvodu výrazně zvýšené spotřeby. Tyto spotřební špičky opakovaně způsobují ti z nás, kdo pitnou vodu užívají k napouštění bazénů a závlahám zahrad (trávníků). Jsou tak schopni ve velmi krátkém čase odčerpat vodu jak z vodojemu tak z hlavního řadu, kterým je vodojem zásobován.

Řečeno lidsky: pokud Vám v noci na dnešek netekla voda, která je určená především k pití, vaření a mytí, můžete poděkovat svým sousedům, kteří jí i přes opakované výzvy zalévají svoje trávníky a plní svoje bazény.

Pokud se situace nezmění, bude provozovatel vodovodu, společnost ITV s.r.o., nucen již během dneška vodojem začít doplňovat cisternami. To pak bohužel poznáme všichni mj. na ceně vody v příštích letech.

Znovu tedy žádáme, buďte prosím ohleduplní ke svým sousedům a užívejte vodu z veřejného řadu pouze k pití, vaření a mytí.

Děkujeme za pochopení.

David Hlouch
starosta obce


18. 4. Valérie

Zítra: Rostislav

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 370

Návštěvnost stránek

646356