tehovcz

Čipování popelnic - možnost výměny dosluhující nádoby za zvýhodněnou cenu



Vážení občané,

v návaznosti na připravovanou aktualizaci obecně závazné vyhlášky o odpadech proběhne v nejbližších měsících označení svozových nádob na směsný odpad RFID čipem a tištěnou značkou. Více informací ZDE.

AKCE: Abychom předešli označování silně poškozených nádob, nabízíme výměnu kovových dosluhujících nádob (objem 110 l) za plastové (objem 120 l), a to za manipulační poplatek 100 Kč. (V případě, že chcete mít nádobu i nadále kovovou, je to samozřejmě také možné, ale nové kovové nemá úřad k dispozici). Rovněž můžete na úřadě odevzdat i silně poškozenou (prasklou) plastovou nádobu a zakoupit novou nádobu za zvýhodněnou cenu 500,- Kč (týká se jen 120 l nádob). Akce platí pouze do 16. 1. 2019! Později bude možné zakoupit novou popelnici za běžnou cenu (v letošním roce jsou ceny nádob 890,-Kč/nádoba 120l a 720,-Kč/nádoba 80l). V případě nejasností kontaktujte obecní úřad.

Nové známky na popelnice budou v prodeji od ledna 2019, svoz nádob se známkou na rok 2018 bude jako vždy probíhat pouze do konce února 2019, do té doby je třeba nádobu opatřit známkou na aktuální rok.

Připravovaná úprava související vyhlášky o poplatku za odstraňování odpadu přinese v důsledku dlouhodobého zdražování služeb svozovou společností také navýšení cen (v průměru se bude jednat o 10% navýšení). Ceník služeb pro rok 2019 bude zveřejněn po schválení Zastupitelstvem obce Tehov na nejbližším zasedání dne 21. 12. 2018.

Děkujeme za pochopení a spolupráci. 


19. 3. Josef

Zítra: Světlana

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 368

Návštěvnost stránek

642482