tehovcz

Prodej známek na popelnice - úhrada poplatků



Poplatek za zajišťování režimu nakládání s komunálním odpadem na území obce Tehov je splatný k 28. 2. běžného roku. Plátcem je každý vlastník nemovitosti na území obce. Minimální výše úhrady odpovídá svozu sdílené nádoby na shromaždišti odpadů (750,- Kč/rok 2019). 

Nové známky na popelnice jsou již v prodeji, svoz nádob se známkou na rok 2018 bude jako vždy probíhat pouze do konce února 2019, do té doby je třeba nádobu opatřit známkou na aktuální rok

Ceník služeb pro rok 2019 ZDE.

Upozorňujeme, že v posledním únorovém týdnu bude pokladna OÚ Tehov mimo provoz z důvodu čerpání dovolené (jarní prázdniny Praha - východ). V úřední dny 25. a 27. 2. bude ZAVŘENO. Děkujeme za pochopení.

Úhrada hotově v pokladně OÚ nebo převodem (uhrazené známky lze po domluvě na tel. 731811017 vyzvednout bez fronty v kanceláři OÚ nebo v knihovně i mimo úřední hodiny pokladny):

bankovní účet obce: 218226125 / 0300

variabilní symbol: uveďte číslo popisné nebo evidenční

zpráva pro příjemce: další informace k identifikaci a dohledání a Vaší platby:
např.: “Jana Vránová, čp123, ODPADY"


18. 4. Valérie

Zítra: Rostislav

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 370

Návštěvnost stránek

646424