tehovcz

Čipování psů



Obec Tehov nabízí majitelům psů registrovaných v Tehově zprostředkování čipování.

Veterinářka z Mnichovic přijede ve čtvrtek 23. 1. 2020 a od 16h proběhne na dvoře obecního úřadu (branka vedle vstupu do knihovny) čipování psů. Cena je jednotná 600 Kč včetně registrace v databázi.

Cestovní výlohy hradí veterinářce obec, jedná se o službu především pro občany se sníženou mobilitou, aby se nedostali do rozporu se zákonem, který povinnost čipování psů nově stanovuje. Službu nicméně může využít kterýkoli občan obce a držitel psa registrovaného v Tehově.

Jedná se o jednorázový úkon srovnatelný s injekční aplikací. Mikročip o délce cca 1 cm je umístěn v aplikační jehle a je sterilně aplikován do podkoží zvířete. Obal mikročipu je vyroben z biokompatibilních materiálů, na které organismus zvířete nereaguje jako na cizí těleso. Mikročip je pouze pasivním nosičem informace, neobsahuje žádný vlastní zdroj energie. Aktivovat mikročip umí jen speciální čtecí zařízení.


25. 4. Marek

Zítra: Oto

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 370

Návštěvnost stránek

647624