tehovcz

Čipování psů



Obec Tehov nabízí majitelům psů registrovaných v Tehově zprostředkování čipování.

Veterinářka z Mnichovic přijede ve čtvrtek 23. 1. 2020 a od 16h proběhne na dvoře obecního úřadu (branka vedle vstupu do knihovny) čipování psů. Cena je jednotná 600 Kč včetně registrace v databázi.

Cestovní výlohy hradí veterinářce obec, jedná se o službu především pro občany se sníženou mobilitou, aby se nedostali do rozporu se zákonem, který povinnost čipování psů nově stanovuje. Službu nicméně může využít kterýkoli občan obce a držitel psa registrovaného v Tehově.

Jedná se o jednorázový úkon srovnatelný s injekční aplikací. Mikročip o délce cca 1 cm je umístěn v aplikační jehle a je sterilně aplikován do podkoží zvířete. Obal mikročipu je vyroben z biokompatibilních materiálů, na které organismus zvířete nereaguje jako na cizí těleso. Mikročip je pouze pasivním nosičem informace, neobsahuje žádný vlastní zdroj energie. Aktivovat mikročip umí jen speciální čtecí zařízení.


http://www.tehov.cz/index.php?nid=3573&lid=cs&oid=4835349

logo CP.png
hledačka-tehov.png

 

 

22. 10. Sabina

Zítra: Teodor

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 377

Návštěvnost stránek

668034