tehovcz

Mimořádná opatření svozové firmy, aneb zacházejte s odpady opatrně



Prosíme respektujte mimořádná opatření svozové firmy ohledně zvýšené hygieny, vydaná v souvislosti se šířením koronaviru. Směsný odpad dávejte do zavázaných pytlů, dezinfikujte víko nádoby. Tříděný odpad vyhazujte v rukavicích. Chraňte tak sebe, své sousedy i zaměstnance svozové firmy.  První nakažení jsou i v naší obci.

Minimalizujte vznik odpadů. Svoz pytlů mimo nádoby dočasně nebude probíhat. Nádoby vystavujte v předvečer, svoz probíhá v neobvyklé časy a v nouzovém režimu. Podrobnější informace a přijatá opatření ZDE.

Bohužel z důvodu nouzového stavu a zákazu vycházení jsou do odvolání ZRUŠENY mobilní svozy velkoobjemového a nebezpečného odpadu (původně plánované na konec dubna).

Rovněž jsme nuceni ZRUŠIT jarní brigádu Čistý Ladův kraj (plánovanou na 4.4.). Pokud se při svých procházkách v přírodě přeci jen rozhodnete odpad sbírat a nevejde se do Vaší popelnice (nebo ho prostě dál neunesete), prosím kontaktujte p. Kazimoura z Technických služeb Tehov (tel. 725 848 121) a popište mu, kde (u cesty) jste pytel s nasbíraným odpadem zanechali.
Děkujeme všem, kteří už takto pomáhají!

V případě dotazů, nebo chcete-li nás informovat o černé skládce, volejte pí. Ruszovou (731 811 017).

Děkujeme všem.


25. 4. Marek

Zítra: Oto

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 370

Návštěvnost stránek

647617