tehovcz

Zámecký park Štiřín 5.10. unikátní prohlídka od 17 hodin



Všechny milovníky přírody a silných stromů zvláště zveme na prohlídku zámeckého parku ve Štiříně ve čtvrtek 5.10.2017 od 17 hodin.
Park není v této roční době veřejně přístupný, nicméně my budeme mít příležitost obdivovat dendrologické poklady a mistrnnost krajinářské tvorby z konce 19. století, které skrývá. Správce parku, pan dr. Václav Větvička nám bude průvodcem a otevře naše méně zkušené oči tam, kde bychom mohli nějaké skvosty přehlédnout.

Štiřín je od nás vzdálen pouhých 12 km, ale přesto předpokládáme, že většina z nás bude chtít jet autem. Kdo vlastní dopravu nemá, nebojte se přihlásit, volná místa v autech se jistě najdou, případně se pokusíme dopravu zajistit autobusem. Prohlídka parku bude trvat dle našeho zájmu přibližně do západu slunce, které ten den zapadá v 18:31, a proto jsme začátek naplánovali již na 17 hodinu. Kdo nebude stíhat tuto hodinu přesně, napište a domluvíme možnost se k prohlídce připojit i později.

Akce je podpořena finančním příspěvkem obce Tehov v rámci Veřejné finanční podpory, a proto je vstup pro účastníky - občany Tehova - zdarma. Chcete-li se do parku podívat, napište na adresu strom@tehov.cz, abychom Vám mohli místo zajistit.

!!! STÁLE PROBÍHÁ SOUTĚŽ NAJDI NEJSILNĚJŠÍ STROM - více na webu obce.


29. 3. Taťána

Zítra: Arnošt

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 368

Návštěvnost stránek

643676