tehovcz

Přijďte si s námi zasadit strom!



Datum konání:
22.9.2018

Michal Maroši modeluje trail ve Volnočasovém areálu Pod Hůrou v TehověTaké tento týden pokračují práce v tehovském volnočasovém areálu (alias sportovišti). Pozornost se nyní přesunula k zábavné terénní stezce, která se proplétá celým areálem. Její trať vzniká pod taktovkou, lopatou a drobnohledem legendy českého MTB, Michala Márošiho.

Na konci týdne do sportoviště navezeme stromy a pod odborným dozorem zahradních architektů ze studia Trevisan proběhne příprava na
velké sobotní sázení stromů.

Pokud budete mít chuť a čas přijďte nám v sobotu pomoci a zasaďte si s námi pořádný strom, nebo něco menšího - rozhodně bude z čeho vybírat. Budeme na louce od rána, až do odpoledne a za každou pomocnou ruku budeme rádi, ať už dorazíte na půl hodinky, nebo třeba půl dne.

Když počasí dovolí, bude během akce na hasičské louce oheň, buřty i tekutiny pro malé i velké... Když počasí nedovolí, bude občerstvení bez ohně. ;)

IMG_20180919_180008 (1).jpg


19. 3. Josef

Zítra: Světlana

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 368

Návštěvnost stránek

642460