tehovcz

Sobotní úklid - ohlédnutí



Chtěla bych touto cestou velmi poděkovat všem, kteří se v sobotu zapojili do úklidové akce Čistý Ladův kraj v rámci celonárodní kampaně Ukliďme svět, ukliďme Česko.

Vyklidili jsme odpadky nejen ze škarp u silnic a cest, ale i spousty letitých odpadků z lesa, naplnili jsme téměř celý kontejner. Akce se zúčastnilo cca 40 dospělých a 25 dětí (ne všichni přišli na místa srazů a uklízeli sami), a to včetně osad. Například jen v Údolí Raků dobrovolníci naplnili 24 pytlů odpadem, vytvořili hromádky starého železa a les nabídl dokonce i zahrabané staré igelitové pytle naplněné sklem či konzervami. Bohužel černé skládky se vyskytují na několika místech po celém katastru obce jako dědictví zejména 70. a 80. let. Věřím, že dnes nové nevznikají a že všímaví obyvatelé každý takový pokus utnou hned v zárodku.

Děkuji jménem obce Tehov všem, kteří úklidu věnovali část soboty. Počasí nám přálo a za sebe musím říci,  že na této akci mám nejraději hezký pocit z práce, která je za mnou vidět, a hlavně z nadšení všech zúčastněných, které mi dává naději, že nechceme být každý zavřený jen na vlastní zahrádce.

Díky všem!

Kateřina Ruszová, místostarostka obce

IMG-20190406-WA0002.jpg


26. 4. Oto

Zítra: Jaroslav

Odber_SMS_velky.jpgSMS Infokanál: Zasláním registrační SMS nebo registrací pomocí online formuláře nebo písemnou registrací dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů za účelem informování o činnosti obce a jejích orgánů prostřednictvím služby SMS InfoKanál.

Naše nejsilnější stromy

Mapa nejsilnějších stromů

Galerie stromů

Exkurze v lese s panem Ferklem

Prohlídka parku ve Štiříně

Oficiální stránka obce Tehov na Facebooku

logo fb.jpg

logo_mas_200.png

laduv-kraj-logo-min.png

zaprazi_logo-_web_top.jpg

 

 

Diskusní fórum

příspěvků: 370

Návštěvnost stránek

648021